X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement

Home | Disclaimer | Privacy | Sitemap | Contact

Loopbaanactiviteiten OTIB

OTIB heeft voor de branche een aantal loopbaanactiviteiten ontwikkeld in de vorm van workshops.

TOPSTARTERS

TopStarters is hét project voor jonge, nieuwe werknemers in de technische installatiebranche. TopStarters maakt jonge werknemers bewust van hun kansen voor persoonlijke ontwikkeling in hun vak. Tijdens de speciale TopStartersdagen worden de jongeren uitgedaagd om actiever aan de slag te gaan met hun eigen loopbaan.  De TopStartersdagen bieden werknemers - jonger dan 25 jaar - interactieve workshops en een praktisch informatieaanbod over loopbaan en opleidingen.

Voor meer informatie klik hier.

STERK IN JE WERK

Ervaren werknemers zijn de spil van menig bedrijf. De technische installatiebranche is constant in ontwikkeling en bedrijven en werknemers ook. Maar welke kwaliteiten hebben deze werknemers? In de workshop komen onderwerpen aan de orde als: welke loopbaanwensen of ambities leven er? Hoe denkt u na over uw werk en ontwikkeling? Hoe praat u erover met collega’s of leidinggevende? Speciaal voor werknemers tussen 25 en 50 jaar is er de levendige workshop Sterk in je Werk.

Voor meer informatie klik hier.

50+ WORKSHOP

Het 50+ project van OTIB biedt de ervaren werknemer in de technische installatiebranche een doelgroepgerichte workshop. Deze kosteloze 50+workshop maakt werknemers bewust van de mogelijkheden die zij nog hebben om zich (verder) te ontwikkelen. Onder begeleiding van een coach worden nieuwe inzichten, ideeën en handvatten voor de toekomst geboden.

Voor meer informatie klik hier.