X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement

Home | Disclaimer | Privacy | Sitemap | Contact

OTIB-skillsmanager

OTIB heeft een online instrument ontwikkeld dat inzicht geeft in functies, functioneren en ontwikkelen, OTIB-skillsmanager. Met behulp van OTIB-skillsmanager kunnen functies, functioneren en ontwikkeling in beeld worden gebracht. Met als doel het gesprek tussen leidinggevende en medewerker te stimuleren. Het gesprek over vakmanschap en het ontwikkelen van dat vakmanschap.

OTIB-skillsmanager biedt de organisatie een hulpmiddel om het functiehuis te maken, om functionerings- / ontwikkelingsgesprekken voor te bereiden, gestructureerd te voeren en vast te leggen. Het biedt de leidinggevende en de medewerker een hulpmiddel om inhoud en structuur te geven aan hun jaarlijkse gesprek. Het gesprek over ontwikkeling van de medewerker en zijn inzet voor de organisatie. Met vragen als wie ben je, waar sta je, waar wil je naar toe, wat heb je daarvoor nodig, wat kan de organisatie bieden en wat heeft de organisatie nodig.

OTIB-skillsmanager is ontwikkeld voor en door de installatiebranche. Het instrument wordt door OTIB kosteloos ter beschikking gesteld aan branche. Lees meer op de website van OTIB-skillsmanager.